top of page

Varken Aan't Spit - 2 September


Beste ouders, sympathisanten en leden,


Ook dit jaar is het weer zover! Ons jaarlijks varken aan’t spit. Dit jaar zal het doorgaan op zaterdag 2 September te Zonnig Leven. Wij nodigen u dan ook uit om deze datum vrij te houden want we gaan er weer een gezellige avond van maken.


Wat kan je nu verwachten van zo’n varken aan’t spit? Wel allereerst een lekker varkentje natuurlijk! Er zal ook een free podium aanwezig zijn waar onze eigen leden en nieuwe leiding een act voor u zullen presenteren. Voelt u zich geroepen om uw talenten eens te laten zien? Aarzel dan niet, u kan die avond zelf nog inschrijven! Wie in thema verkleed komt krijgt als beloning een gratis fles schuimwijn per familie!


Ja maar wat kost dat dan? Zo’n gezellige avond kost € 20 per volwassene (vanaf 12 jaar) en € 12 per kind. We voorzien ook een vegetarisch alternatief voor €16. Dit graag over te schrijven voor 28 augustus op rekeningnummer BE19 0882 5882 6812, met vermelding van naam, aantal volwassenen en aantal kinderen. U kan natuurlijk ook de avond zelf betalen, dit is dan € 2,5 euro duurder.

Meer informatie volgt nog op onze facebook pagina

Wij hopen jullie allemaal op 2 september te mogen ontmoeten! Knorrige groetjes, de leidingsploeg Chiro Zuun


32 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page