Varken aan’t Spit 2014

pig

Het Bivak is weeral eens gepasseerd, met succes! Net zoals elk jaar sluiten wij ons jaar af en huldigen we het nieuwe jaar in met ons supergezellig Varken aan’t Spit !

Dit zal doorgaan op zaterdag 30 augustus, de aperitief start om 18u. We willen u nu al vast uitnodigen om deze datum vrij te houden voor een avond vol gezelligheid! Het is meteen ook een gelegenheid om de foto’s van het bivak te bekijken, de talentvolle leden van onze Chiro aan het werk te zien op het free podium en te genieten van sfeervolle muziek.

Om helemaal in de sfeer te komen dagen we jullie uit om verkleed als boer/boerin te komen.
Als beloning bieden we u dan per familie een gratis fles schuimwijn aan.

Om het varken aan ’t spit zo goed mogelijk te kunnen organiseren, willen we jullie vragen om liefst voor 25 augustus in te schrijven.
Dit kan door, € 15 per volwassene (vanaf 12 jaar) en € 10 per kind over te schrijven op het rekeningnummer BE19 0882-5882-6812, met vermelding van naam, aantal volwassenen en aantal kinderen. 
U kan ook de avond zelf betalen, maar dit is dan € 3 duurder.

Net zoals vorig jaar hebben we ook dit jaar een freepodium! Heb je een verborgen talent dat je al langer wilt tonen aan chiro zuun? Twijfel dan niet langer en doe mee aan ons free podium! Het enigste dat je moet doen is je op de avond zelf tusse  18:30 en 20:30 aan te melden bij Leider Dieter Deneef of Nick Destrycker 😀

We hopen jullie allemaal op  30 augustus te mogen ontmoeten!
Met vriendelijke groeten, the awesome leidingsploeg!