Varken aan ’t spit 2016

IwanPigSVG[1]

Op zaterdag 27 augustus vanaf 18u organiseert Chiro Zuun hun jaarlijkse varken aan ’t spit op het plein achter de Sint-Lutgardiskerk!

We willen u nu alvast uitnodigen om deze datum vrij te houden voor een gezellige avond. Het is meteen ook de gelegenheid om foto’s getrokken op ons bivak te bekijken en talentvolle leden en leiding van onze Chiro aan het werk te zien. Om helemaal in de sfeer te komen dagen we jullie uit om verkleed als boer/boerin te komen. Als beloning bieden we u dan per familie een gratis fles schuimwijn aan.

Om ons varken aan ’t spit zo goed mogelijk te kunnen organiseren, willen we jullie vragen om liefst voor 22 augustus in te schrijven. Dit kan door € 17.5 per volwassene (vanaf 12 jaar) en € 10 per kind over te schrijven op het rekeningnummer BE19 0882-5882- 6812 met vermelding van uw naam, aantal volwassenen en aantal kinderen. U kan ook de avond zelf betalen, maar dit is dan wel € 2.5 duurder.

Gelieve een pulletje mee te nemen tegen de avondkoelte en mocht het weer echt tegenvallen, houdt de Sint-Lutgardis parochiezaal ons droog.

We hopen jullie allemaal op 27 augustus te mogen verwelkomen!

Zomerse groetjes, de leidingsploeg van Chiro Zuun.