03/11/2015

Inschrijven

Dag beste lezer,

Mocht u het nog niet weten: Chiro Smasjh Jeko is een Leeuwse jeugdbeweging die zich (bijna) elke zondag(zie kalender) van 14u tot 18u (17u voor de ribbels en speelclub) ten volle inzet om jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar een dolfijne namiddag te bezorgen vol creatieve spelletjes, massa’s plezier en een gezonde portie activiteit. Om hen een leeftijdsgericht spelaanbod te geven, zijn we onderverdeeld in 6 afdelingen, elk met zijn eigen kleur en eigen leiding(zie groepen).

Hoe zit dan zo’n zondagnamiddag in elkaar zeg je? De zondagnamiddag begint voor elke afdeling om 14u  en dan houden we een gezamenlijk openingsmoment (de formatie) waarna de eigenlijke spelnamiddag van start gaat. Een greep uit het aanbod: quiz, (fiets)tocht, zwemmen, sport, zingen, verhaal, pleinspelen, speurtocht, knutselen, filmpje,  enz… Uiteraard wordt er ook steeds gezorgd voor een kleine versnapering en een drankje als vieruurtje tegen een kleine vergoeding. Naast onze wekelijkse zondagnamiddagen zijn er ook nog afdelingsweekends (die jullie tijdig zullen worden meegedeeld) en een groot bivak op het einde van ons werkjaar, de kers op de taart!

Hoe wordt ik lid van Chiro Zuun? We beginnen elk jaar met een startdag in september, maar je kan natuurlijk ook lid worden gedurende het hele jaar. Zo kan je te allen tijde gerust eens afkomen om te zien wat het zegt.  Dus als jij soms niet weet wat te doen op zondag, en je wil niet bij de pakken blijven zitten? Kom dan zeker eens langs op een Chirozondag, je zal er geen spijt van hebben. Het hele gebeuren vindt plaats op ons Chiroterrein achter de kerk in de Arthur Quintusstraat. Iedereen is welkom!

Praktisch

Om uw kind(eren) in te schrijven moet u het volgende doen:

  1. Het inschrijvingsgeld (€30/kind) op het rekeningnummer BE19 0882 5882 6812 storten, met vermelding van de naam van uw kind(eren).
  2. Het inschrijvingsformulier (per kind) invullen: klik hier
  3. De onderstaande Medische Fiche (per kind) downloaden en in vullen afgeven aan een persoon van de leidingsploeg
  4. Onze kalender eens checken en je kind naar de Chiro sturen 🙂