Info sessie

Beste ouders en leden
De infosessie gaat door op 28 juni via youtube live om 20u. We sturen een mail met de link in de dag die je brengt naar de infosessie. Enkel de ingeschreven ouders kunnen deelnemen aan de infosessie, dus schrijf je zeker in via deze google forms want er wordt belangrijke informatie meegegeven. We raden het dus echt aan alle ouders aan om deel te nemen.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBTo4u5BV7iso6GfoaV1U9PJKBdeFXphkgC1O10vJAEdvu7w/viewform?fbclid=IwAR2VTEn_9j5LpbGA4iLACWHt61LCrtE1QblX4Lpjw9HsUAP47qtQtdVizgU
Hoe gaan we te werk?

 • Tijdens de dag op 28 juni zullen de ingeschreven ouders een mail krijgen (op het opgegeven emailadres) met een link die je brengt naar de infosessie die begint om 20u.
 • Om 20u zal er door hoofdleidsters Karen en Joleen info gegeven worden over de maatregelen en hoe deze praktisch toegepast worden op kamp. Ook geven we tijdens de infosessie snel wat algemene informatie mee.
 • Tijdens de infosessie kunnen er vragen gepost worden in de chat, deze worden allemaal beantwoord op het einde van de sessie.
  Wat kunnen we jullie nu al meegeven?
 • De kinderen worden afgezet en opgehaald met de ouders met valies.
  Speelclub tot aspi komen toe op 21 juli in shiften met een kiss and ride zone (wordt verder toegelicht tijdens de infosessie). 25 juli komen de ribbels toe. Ribbelleiding zal hiervoor nog verdere info meedelen aan de ouders van de ribbels

Op 30 juli vertrekken alle leden naar huis, dit zal ook in shiften zijn. (wordt ook verder meegedeeld tijdens de infosessie)Dit is een dagje vroeger dan normaal, we doen dit zodat de opruim veiliger kan verlopen. Leiding blijft wel nog tot 31 juli om de opruim te finaliseren.

 • De PowerPointpresentatie zal ook op de site geplaatst worden zodat de info nog eens herlezen kan worden.
  Hopelijk tot zondag
  Groetjes
  Leiding Chiro Smasjh Jeko zuun