Bloso Jeugdsportival 2012

Beste Chiro Zuun-leden,

zoals ieder jaar nemen we weer deel aan het supercoole jeugdsportfestival te Hostade op 7 oktober. Dit wil zeggen dat je weer kan uitkijken naar een super toffe dag vol beweging en plezier. Helaas mag je er enkel naar toe vanaf Rakwi, dus Speelclub en Ribbels mogen nog niet mee. Voor de jongsten is er dus een super-megacoole dag voorzien aan de lokalen van Chiro Zuun van 14u tot 17u, zoals gewoonlijk.

Wat moet je zeker onthouden:

  • Dat je tegen 9.15 uur verwacht wordt aan het Wildersportcomplex (Sportlaan 11,
  • 1600 Sint-Pieters-Leeuw). Jullie ouders mogen je er weer ophalen tegen 18.30 uur.
  • Dat je je lekkere boterhammekes en drank niet mag vergeten.
  • Dat je voor alle zekerheid je regenfrakske meeneemt.
  • Dat je niet met je ‘slache’ moet afkomen maar met sportief schoeisel.
  • Dat je 5 eurokes moet meenemen.

Als je nog met vragen zit kan je steeds terecht bij:
Bram Ide: 0472918302 Maarten Van Belle: 0472508473

Het Jeugdsportival wordt afgesloten met een spetterend optreden van School is Cool!

In 2010 kroonde School Is Cool zich tot de trotse winnaars van Humo’s Rock Rally. Kort na de overwinning volgde de eerste single, “New Kids In Town”, dat misschien wel hét nummer van de zomer was. Het stond maar liefst zeven weken autoritair op de eerste plaats van De Afrekening op Studio Brussel. Het leverde hen een drukke zomer en najaar op met passages langs Boomtown, Kneistival, Dranouter, Marktrock, Pukkelpop, Crammerock,…

School is Cool maakt meeslepende, opwekkende en opruiende indiepop. Je hoort vlagen Pixies, Paul Simon, Kate Bush, Arcade Fire, Vampire Weekend, The Dodos en misschien een beetje Händel.

Eind vorig jaar lanceerde School is Cool haar debuutplaat, met Reinhard Vanbergen (Das Pop) aan de mengtafel, 15 songs in de tracklist en bakken bewijsdrang. De eerste single, “In Want Of Something”, was meteen Hot shot op Studio Brussel en vertoefde in de hoogste regionen van de Afrekening.

En sindsdien ging het heel snel! Tweede single “The World is Gonna End Tonight” was een schot in de roos.

Officiële website: http://www.schooliscool.be